Visoka 29, Beograd, Srbija

Kompanija Graditelj-Inženjering

Politika privatnosti

Poslednje ažurirano: 17.04.2024.

Zahvaljujemo što ste posetili sajt Kompanije Graditelj-Inženjering D.O.O. Vaša privatnost je od izuzetnog značaja za nas, te ovim putem želimo da vas upoznamo sa načinima na koje prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke tokom posete našem sajtu.

1. Prikupljanje informacija

Kada posetite naš sajt, automatski možemo prikupljati određene informacije, uključujući IP adresu, tip uređaja koji koristite, pregledač, dužinu posete na sajtu i slično. Ove informacije se koriste isključivo u svrhu analize prometa na sajtu i unapređenja korisničkog iskustva.

2. Lični podaci

Ukoliko nam dobrovoljno pružite lične podatke poput imena, e-mail adrese, broja telefona ili kontakt adrese putem formulara ili e-maila, ove podatke prikupljamo samo uz vašu izričitu saglasnost. Podaci se koriste isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

3. Upotreba informacija

Lični podaci koje nam dostavite koristiće se samo u svrhe za koje su prikupljeni. To može obuhvatiti slanje informacija o našoj kompaniji, odgovaranje na vaša pitanja ili zahteve, kao i registraciju za određene događaje. Obećavamo da vaši podaci neće biti prodavani ili deljeni s trećim stranama bez vaše izričite saglasnosti, osim ako to nije zakonski zahtevano.

4. Sigurnost podataka

Kompanija Graditelj-Inženjering D.O.O. preduzima sve potrebne mere zaštite kako bi osigurao sigurnost vaših ličnih podataka. Međutim, uprkos našim maksimalnim naporima, važno je imati na umu da nijedan metod prenosa ili elektronskog skladištenja podataka nije 100% siguran.

5. Prava korisnika

Imate pravo da u svakom trenutku pristupite svojim ličnim podacima koje smo prikupili, kao i da zahtevate ispravku ili brisanje bilo kakvih netačnih podataka. Takođe, možete povući svoju saglasnost za obradu podataka u bilo kom trenutku. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili potrebe u vezi sa vašim ličnim podacima, slobodno nas kontaktirajte na info@graditelj-inzenjering.co.rs

6. Izmene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može se ažurirati povremeno kako bi ostala usklađena sa zakonskim propisima i načinima na koje prikupljamo i koristimo lične podatke. Stoga vam preporučujemo da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili u toku sa eventualnim promenama.

Za sva dodatna pitanja, molimo vas da nas kontaktirate na info@graditelj-inzenjering.co.rs

sr_RSSerbian