Visoka 29, Beograd, Srbija

Kompanija Graditelj-Inženjering

Kolačići

Ova stranica pruža informacije o tome kako Kompanija Graditelj-Inženjering koristi kolačiće na svom sajtu. Pristupanjem i korišćenjem našeg sajta, izražavate saglasnost sa korišćenjem kolačića u skladu sa ovom politikom.

1. Šta su kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju (kao što su računar, mobilni telefon ili tablet) kada posetite neku veb stranicu. Oni omogućavaju veb stranici da pamti vaše postavke i akcije (poput prijave, izbora jezika) tokom određenog perioda, što vam omogućava da ne morate ponovno unositi te informacije pri svakoj poseti sajtu ili navigaciji između različitih stranica.

2. Kako koristimo kolačiće

Na našem sajtu, kolačići se koriste radi poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Njihova primena uključuje:

  • Praćenje statistika poseta i analizu kako koristite naš sajt, što nam pomaže u unapređenju.
  • Prilagođavanje sadržaja i funkcionalnosti sajta vašim preferencijama.
  • Olakšavanje procesa prijave na sajt i održavanje sesije korisnika.

3. Kontrola kolačića

Većina veb pregledača vam omogućava da upravljate kolačićima putem svojih postavki. Za detalje o tome kako da prilagodite ili promenite postavke kolačića, pogledajte uputstva ili pomoć vašeg pregledača.

4. Kolačići trećih strana

Na našem sajtu mogu se naći linkovi ka drugim veb stranicama koje koriste svoje kolačiće. Ne kontrolisemo ove kolačiće i stoga vam preporučujemo da se upoznate sa politikama privatnosti tih sajtova kako biste bolje razumeli kako koriste kolačiće.

sr_RSSerbian